Xbox Game Pass Ultimate la 1$ și prelungirea abonamentului actual

Xbox Game Pass Ultimate la 1$ și prelungirea abonamentului actual

           Circulă pe rețelele de socializare această ofertă si beneficiul de conversie (prelungire) a unui abonament actual (Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass) în Xbox Game Pass Ultimate dacă cumperi XGP Ultimate la 1$. Să vă spun despre ce este vorba 🙂
           De exemplu: dacă mai ai 3 luni de Xbox Game Pass, 3 luni de Xbox Live Gold și cumperi 1 lună XGP Ultimate (costă 1$) se face conversia la Xbox Game Pass Ultimate și lunile se vor aduna, adică vei avea timp de 7 luni XGP Ultimate. Cam greu de crezut asemenea ofertă ! Dar orice este posibil ! – Asta nu am testat  personal. A testat cineva din comunitatea Xbox Live România de pe Facebook ! (Game Pass expira în august 2019, Xbox Live în noiembrie 2019 și acum beneficiază de XGP Ultimate până în mai 2020.)
            Un lucru clar este că dacă ai 3 luni de Xbox Live Gold și cumperi 1 lună Game Pass Ultimate vei avea timp de 4 luni XGP Ultimate, pentru ca exact mesajul acesta îl vei primi atunci cand vei cumpăra acea lună de 1$ XGP Ultimate.

Xbox Game Pass Ultimate la 1$
           Ce am testat – Personal am cumpărat 1 lună XGP Ultimate cu 1$ (având Xbox Live Gold valabil până la 28 februarie 2020) și termenul de expirare pentru XGP Ultimate este acum 30 martie 2020. Am utilizat cont de US si un cont Paypal pentru a beneficia de această ofertă.

Xbox Game Pass Ultimate la 1$

 

Update: 27 iunie 2019

           După ce vă alăturați abonamentului Xbox Game Pass Ultimate, puteți continua să valorificați codurile Xbox Live Gold și Xbox Game Pass.  Aceste coduri se vor converti automat la Xbox Game Pass Ultimate la un raport bazat pe ERP (Estimated Retail Price).

Estimated Retail Price
Estimated Retail Price – reddit.com –
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.