Xbox încurajează tinerii să joace cu membrii mai în vârstă ai familiei

„Xbox: Beyond Generations”

Xbox a lansat ieri un experiment numit „Beyond Generations”, care își propune să evidențieze potențialul de construire a relațiilor cu ajutorul jocurilor moderne și să încurajeze tinerii să înceapă să joace cu membrii mai în vârstă ai familiei.

Acest lucru este prezentat într-un scurt documentar foarte încântător numit „Howard & Dhillon’s Story” (pe care îl puteți viziona mai sus), urmând povestea unei familii reale în călătoria lor spre reconectarea reciprocă prin jocuri.

Ca parte a acestui fapt, Xbox a încheiat parteneriate cu mai multe organizații caritabile din întreaga lume dedicate susținerii nevoilor persoanelor în vârstă, inclusiv Age UK și Age International, „pentru a ajuta la aprinderea acestei scântei de conexiune în cadrul familiilor”.

Videoclipul a adunat deja peste 50 de mii de vizualizări și a fost apreciat până acum de 8 mii de persoane. Aproximativ 50 persoane nu au apreciat acest videoclip, un lucru pe care nu il pot intelege …. cum sa nu apreciezi asa ceva? Aveți mai jos câteva comentarii ale videoclipului:

Sunt un tată și bunic în vârstă de 50 de ani și mă joc cu fiul meu care locuiește pe coasta de est a SUA și eu sunt în vest, ador aceste momente împreună”

Nu am putut să-mi văd copii timp de trei luni și acesta a fost modul în care m-am putut conecta cu ei.

“When everybody plays, we all win! Aș vrea ca mai mulți oameni să înțeleagă sensul acestei propoziții. Nu este vorba despre câștig sau pierdere, ci despre acele momente împreună cu toată lumea.

“Îmi amintesc când a ieșit Halo 3, bunicul meu a cumpărat 2 Xbox 360 pentru a putea juca unul lângă altul. De atunci, jucăm împreună de aproximativ 13 ani.

Am cincizeci de ani, eu și fiul meu petrecem 8-10 ore în fiecare sâmbătă împreună pe Xbox. Am aflat mai multe despre el trecând prin acest Corona decât aș fi aflat vreodată.

Voi ce părere aveți despre acest videoclip sau despre această inițiativă din partea Xbox?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.