Xbox nu te mai lasă să încarci imagini personalizate

Experiență gaming sau imagini personalizate?

         Din cauza COVID 19, unele funcții au fost dezactivate, deoarece mai multe persoane caută conexiune socială prin intermediul jocurilor, iar Xbox vede un număr record pe toate serviciile Xbox Game Pass, Xbox Live și Mixer. Pentru a eficientiza acestă moderație și a se asigura că toată lumea are cea mai bună experiență în utilizarea serviciilor Xbox, funcțiile de mai jos au fost dezactivate temporar:

  • imagine personalizată pentru jucători (gamertag)
  • imagini personalizate de club
  • fundaluri de club personalizate

         Dacă încercați să încărcați o imagine personalizată, veți vedea eroarea:

“Sorry, we can’t upload your picture right now…”

        Înainte de a afla ceea ce am scris mai sus, m-am chinuit câteva zile să schimb imaginea de la gamertag (diferite rezoluții, extensii,etc). Este puțin dezamăgitor, ținând cont că le dau minim 100$ pe an și ei nu mă lasă să schimb o poză. Puteau pur și simplu să te anunțe modificând eroarea de mai sus cu motivele reale, nu să te pună să încerci de n ori. Oricum, prefer să nu pot încărca o poză personalizată și să am o experiență gaming fără probleme.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.