Xbox oferă acum banii înapoi pentru oricine a cumpărat Cyberpunk 2077 digital

- 166 vizualizari

Disponibil până la o nouă notificare

Microsoft a anunțat astăzi că își va extinde politica de rambursare pentru a oferi rambursări pentru oricine a cumpărat Cyberpunk 2077 de pe magazinul digital Xbox, disponibil prin pagina de asistență Xbox.

Într-o declarație pe Twitter, compania a explicat că dorește să se asigure că fiecare jucător poate obține experiența pe care o așteaptă pe Xbox, recunoscând că unii jucători au fost nemulțumiți de experiența actuală pe consolele mai vechi.


Pentru a ne asigura că fiecare jucător poate obține experiența pe care o așteaptă pe Xbox, vom extinde politica noastră de rambursare existentă pentru a oferi rambursări complete oricui a cumpărat Cyberpunk 2077 digital din Magazinul Microsoft, până la o nouă notificare.

Deși știm că dezvoltatorii de la CD PROJEKT RED au muncit din greu pentru a livra Cyberpunk 2077 în circumstanțe extrem de dificile, ne dăm seama că unii jucători au fost nemulțumiți de experiența actuală pe console mai vechi.

Până în prezent, am acordat rambursări pentru marea majoritate a clienților care au solicitat una. Pentru a solicita o rambursare pentru Cyberpunk 2077, urmați pașii de pe pagina noastră de Support Xbox.

Răspunsul sosește în aceeași zi în care PlayStation a decis să elimine temporar Cyberpunk 2077 din magazinul său digital, dar se pare că Microsoft nu intenționează să urmeze exemplul făcând același lucru pe Xbox Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.