Xbox oferă carduri cadou (Gift Card) pentru The Countdown Sale 2020

Dar numai până la epuizarea stocurilor

Da, este din nou vremea pentru asta! Microsoft trimite din nou un lot de carduri Xbox gratuite către diferiți utilizatori Xbox din întreaga lume, aparent pentru a sărbători vânzarea masivă The Xbox Countdown de pe magazinul Microsoft.

În loc să fie trimise prin consolă, aceste coduri apar în e-mailurile de pe Xbox intitulate „Gifts for Gamers Made Easy”, deci asigurați-vă că verificați e-mailul conectat la contul dvs. Xbox pentru a vedea dacă ați primit ceva!

Dacă îl aveți, iată cum puteți găsi codul:

Căutați un e-mail de la Xbox Newsletter, xboxreps@engage.xbox.com, intitulat„Gifts for Gamers Made Easy ”. Derulați în jos e-mailul și căutați un trofeu verde cu emblema Xbox. În dreapta trofeului este o cutie mică de cadou înfășurată care ar trebui să se miște. Faceți clic pe cutia cadou pentru a găsi surpriza ascunsă în Newsletter-ul Xbox!

Xbox oferă carduri cadou pentru The Countdown Sale 2020

Microsoft dă uneori „surprize ascunse” ca acestea prin e-mail și de obicei, se epuizează destul de repede – așa că asigurați-vă că vă răscumpărați codul cât mai curând posibil, pentru a-l confirma.

Din câte știu, aceste carduri cadou sunt trimise utilizatorilor din diferite țări din întreaga lume și vă puteți aștepta să obțineți echivalentul a aproximativ 5 dolari dacă ați fost selectat. Din păcate, eu nu am fost selectat! 🙁

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.