Xbox One a fost cea mai vândută consolă din Marea Britanie în timpul Black Friday

Xbox One a fost cea mai vândută consolă din Marea Britanie în timpul Black Friday

          Dispozitivul Microsoft a fost puternic redus în perioada de vânzare a Black Friday, consolele Xbox One S All-Digital au fost reduse la 110 lire la Tesco și cu oferte de 129,99 lire la alți retaileri. Consola a avut incluse versiuni digitale ale unor jocuri populare: Sea of ​​Thieves, Minecraft și Fortnite, acesta fiind unul din motivele care au pus consola in vârful vânzărilor.

TheBestXboxOneDeals

           Peste 100.000 de aparate Xbox One au fost vândute săptămâna trecută, potrivit retailerilor, versiunea All-Digital fiind cea mai de succes ediție dintre toate.

          Xbox One a bătut foarte strict Nintendo Switch, la „doar o mână de console”. Nintendo a prezentat și ea câteva reduceri mari în timpul Black Friday, retailerii făcând pachete cu noua versiune „Lite” (până la 179,99 lire sterline) și Mario Kart 8: Deluxe / Pokemon Sword and Shield. Astfel, Gigantul a reușit să vândă mai multe console Switch în această perioadă de Black Friday decât a reușit în aceeași perioadă din 2018.

xboxVSps4VSNintendo

          Din punct de vedere al veniturilor, Nintendo Switch a fost de fapt consola nr.1 datorită prețului mai mare, comparativ cu Xbox One. Acest lucru înseamnă că PS4 a picat pe locul trei. Sony a vândut puțin peste 60.000 de unități, grație pachetelor cu FIFA 20 și Call of Duty: Modern Warfare, jocuri care s-au dovedit a fi cele mai populare la sfârșitul lunii noiembrie în UK. Deși au fost oferte și în jurul lui PlayStation, acestea nu au fost la fel de agresive ca ofertele oferite de Microsoft.

           În ansamblu, anul acesta, vânzările de PS4 și Xbox One sunt în scădere considerabilă față de 2018, deși acest lucru era de așteptat, deoarece acestea încep să își arate vârsta. Vânzările Xbox One sunt în scădere cu 35%, iar PS4 cu 45%. Nintendo Switch, fiind un produs mai nou, înregistrează o tendință de creștere, de peste 13%.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.