Xbox One S All-Digital vs Xbox One S: Pe care o cumpărați ?

Xbox One S All-Digital vs Xbox One S: Pe care o cumpărați ?

            În timp ce versiunea Xbox One S All-Digital este construită pe baza unui concept atrăgător de jocuri de tip download-only, reducerile actuale ale Xbox One S subzistă celei mai recente console Microsoft oferind în același timp mai multe funcționalități.

Xbox One S All-Digital vs Xbox One S: Care este diferența?

            Microsoft a dezvăluit de curând Xbox One S All-Digital Edition, cea mai recentă consolă intrată în familia Xbox. Noua apariție low-cost urmărește să reducă costurile de producție pentru Microsoft renunțând la unitatea de disc pentru a avea o experiență exclusiv digitală. Xbox One S este încadrat în categoria consolei “tradiționale”, în timp ce Xbox One S All-Digital Edition este o variantă mai next generation, dar dependentă de internet.

            Ediția Xbox One S All-Digital este aproape identică cu cea a Xbox One S existentă, partajând hardware-ul similar, performanța și accesoriile cu predecesorul său din 2016. Cumpărătorii primesc un design alb-negru, iar unitatea optică și componentele asociate acesteia sunt acum absente pe All-Digital.

XBSvsXBSDigital
https://m.windowscentral.com/

            Jocurile vor rula la fel și pe Xbox One S și pe Xbox One S All-Digital Edition, păstrând rezoluția de 1080p și HDR-ul pentru a oferi o imagine cât mai clară. În timp ce redarea Blu-ray și redarea DVD-urilor 4K este limitată în mod natural la standardul Xbox One S. Toate accesoriile periferice (căștile, controller, etc) Xbox One sunt pe deplin compatibile cu Xbox One S All-Digital Edition.

           Prețul Xbox One S All-Digital Edition este principalul atu a lui Microsoft pentru potențialii cumpărători Xbox One (teoretic), introducând cea mai ieftină consolă în ecosistemul Xbox One. În timp ce Xbox One S este deja o consolă bine cotată și recomandabilă pentru majoritatea utilizatorilor, All-Digital scutește încă 50 de dolari din prețul său de vânzare. Cu toate acestea, comercianții oferă rareori consolele de generație mai veche la un preț redus înainte de lansarea unei console next-gen, ceea ce face ca Xbox One S să fie mai ieftin decât la începutul anului 2019.

XBSvsXBSDigital
           Achiziționarea noii console elimină toate legăturile cu mediile fizice, acoperind jocurile Xbox One Backward – titlurile compatibile cu versiunile mai vechi pe disc, discurile Blu-ray 4K și DVD-urile. Practic vi se va cere să dublați în magazinul Microsoft Digital pentru a cumpăra jocuri, filme, TV și muzică Xbox One. Asta nu este ideal pentru o vânzare ulterioară a consolei.

           Fizic versus digital este o dezbatere de lungă durată, cu părți pozitive și părți negative pentru fiecare dintre console. Mergând all-in pe digital și renunțarea la utilizarea discurilor, consola este susținută de programe precum Xbox Game Pass, Xbox Play Anywhere și Access EA. Abonamentul Xbox Game Pass face o pereche perfectă cu Xbox One S All-Digital Edition, printr-un serviciu de abonament în stil Netflix, care îți dă acces la peste 100 de jocuri digitale pentru o taxă lunară de 10 $.

            Țineți minte că toate versiunile Xbox One All-Digital Edition vin la pachet cu Sea of ​​Thieves, Minecraft și Forza Horizon 3.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.