Xbox One va obtine jocuri “shrinkable” conform ultimului update

- 257 vizualizari

Xbox One va obtine jocuri “shrinkable” conform ultimului update

           Xbox One a lansat o versiune actualizata a sistemului de operare al consolei catre Insiders, iar o noua caracteristica a acestui update ridica semne de intrebare. O fila “contractila” a fost găsită pe Xbox One, dar detaliile despre aceasta nu sunt destul de clare.

 

shrinkable
The picture of the shrinkable tabs section on an Xbox One – Photo: Skyline Owl

          Imaginea de mai sus a fost preluata de la utilizatorul Skyline Owl de pe NeoGAF. In imagine, vedem managerul de hard disk al unui Xbox One cu o noua fila numita “Jocuri shrinkable“. Textul din aceasta fila spune: „Cand ai jocuri pe acest Xbox care se pot micsora in timp ce pot fi redate, le vei vedea aici”.

          Datorita acestor informatii, se pare ca jocurile Xbox One pot fi dezasamblate in viitor. Aceasta ar putea include numai instalarea anumitor pachete de limbi (nu trebuie sa instalezi subtitrari rusesti daca nu cunosti limba rusa in primul rand) sau chiar sa instalezi un joc single-player sau multiplayer, lasand spatiu liber pe hard disk pentru alte jocuri.

          O teorie diferita sugereaza ca acest lucru ar putea fi legat de initiativele Microsoft de streaming. Asa cum a raportat si GamesRadar +, Microsoft lucreaza la un program numit “Intelligent Delivery” pentru Xbox One X. Livrarea inteligenta va lua jocuri mari, cum ar fi dimensiunea de 100GB a Forza 7 in 4K, si va instala doar anumite aspecte pe un hard disk al consolei. Restul fișierelor de joc se vor afla in cloud-ul Microsoft, gata sa fie accesate dupa cum este necesar.

          Microsoft – Mike Ybarra a declarat pentru GamesRadar + ca Intelligent Delivery va instala un nivel sau doua dintr-un joc pe care il jucati si va va lasa restul de pe hard disk. Odata ce treceti, urmatoarele niveluri vor fi schimbate si ceea ce ati jucat deja va fi eliminat. In acest fel, singura sectiune a unui joc pe care o jucati, care este de fapt pe consola dvs., este singura sectiune de care veti avea nevoie imediat.

         Ybarra nu a mentionat cand acest serviciu de livrare inteligenta ar fi disponibil si ce jocuri ar fi compatibile cu acesta. Cu toate acestea, vazand cum a fost gasita aceasta fila de jocurilor shrinkable pe un Xbox One, acest serviciu nu va fi probabil exclusiv pentru Xbox One X.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.