Xbox One va permite sa filtrati jocurile 4K, HDR, Xbox One X-enhanced

Xbox One va permite sa filtrati jocurile 4K, HDR, Xbox One X-enhanced

         O actualizare a sistemului Xbox One a adaugat o serie de optiuni noi pentru filtrarea colectiei de jocuri, inclusiv una pentru titlurile Xbox One X-enhanced.
Jucand pe un televizor cu rezolutie 4K si doresti sa sti care dintre jocurile detinute au cea mai buna imagine? Sau care dintre ele sunt cu continut HDR? cu noul update vor exista si filtre pentru aceste optiuni.
Noul firmware este deja disponibil pentru cei din grupul de testare alpha al Xbox One si va fi lansat in viitor pentru toti ceilalti. Cei cu noua actualizare au postat urmatoarea imagine la reddit, ceea ce demonstreaza noua functionalitate:

Xbox One filtru jocuri

           Zeci de jocuri existente Xbox One vor fi actualizate pentru Xbox One X cand noua consola Microsoft va fi lansata in noiembrie. Printre acestea se numara Dead Rising 4, Fallout 4, Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5, Instinct Killer si Ghost Recon Wildlands.
           Xbox One va permite deja sa filtrați jocurile pe platforme de lansare – doar pentru Xbox One sau pentru jocuri compatibile Xbox 360.
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.