XBOX S SERIES va fi anunțat în curând

XBOX S SERIES va fi anunțat în curând

         Zvonurile de pe internet vorbesc de un anunț în perioada următoare a consolei XBOX S SERIES sau XBOX LOCKHART. XBOX S SERIES ar urma să fie o variantă mai ieftină pentru viitoarea generație XBOX, dar fiind în același timp mai puternică decât un XBOX ONE X.

         Nu se știu foarte multe informații, dar diferența dintre XBOX S SERIES și XBOX X SERIES ar fi cam diferența dintre XBOX ONE S și XBOX ONE X, S-ul fiind varianta standard la un preț mai mic, iar X-ul încercând să ofere cea mai buna performanță, dar la un preț mai ridicat.

         Din ce se aude XBOX S SERIES ar urma sa aibă un preț de 300$ și va putea reda jocurile în 1080p, în timp ce XBOX X SERIES ar costa 500$, aceasta fiind capabilă să ofere o calitate 4K.

         Există de asemenea un zvon mai vechi că ar fi de fapt 3 console LOCKHARD, ANACONDA și SCARLETT, însă vom afla mai multe până la E3.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)