Xbox Scorpio a aparut in Microsoft Store

Xbox Scorpio a aparut in Microsoft Store

         Cei de la Microsoft au introdus in Store, ca produs, noua consola Xbox Scorpio, unde va puteti abona pentru a fi anuntati pe mail cand aceasta va fi disponibila in stoc. Pentru abonare trebuie doar sa introduceti adresa de mail.

Xbox-Scorpio-MS-Store

         Ei descriu consola ca fiind prima si unica consola care poate sa ruleze, cu adevarat, jocurile la o rezolutie 4k si capacitatea de a reda o inalta fidelitate pentru realiatea virtuala. Deasemea confirma si informatia care circula pe internet – faptul ca va avea o putere de procesare video de 6 teraflops. Consola va fi compatibila cu jocurile disponibile pentru Xbox One si cu accesoriile lui. Deocamdata nu au facut public pretul sau data exacta de lansare a noii console, dar poate vor anunta pe data de 11 iunie 2017, cand va avea loc prima prezentare.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.