Xbox Series X – Game Awards

Xbox Series X – Game Awards

           Consola următoare de la Microsoft se numește oficial Xbox Series X și va fi disponibilă înainte de sărbătorile anului 2020. Microsoft a dezvăluit astăzi numele și designul consolei pe scena de la The Game Awards. Consola arată mult mai mult ca un computer față console anterioare Xbox, trailerul Microsoft oferind doar o scurtă privire asupra noului design.
         Consola este proiectată pentru a fi utilizată atât pe verticală cât și orizontală, iar șeful Xbox al Microsoft, Phil Spencer, promite că va „furniza de patru ori puterea de procesare a Xbox One X”.
           Microsoft a folosit Xbox Series X pentru a prezenta Hellblade 2, un nou capitol din Ninja Theory, care este dezvoltat pentru următoarea sa consolă Xbox.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.