Xbox Series X poate difuza și înregistra la 4K @ 60FPS

Dar nici un cuvânt despre Xbox Series S

S-a vorbit mult despre Xbox Series S săptămâna aceasta, un frate mai mic al Xbox Series X care poate face aproape totul, cu excepția rulării jocurilor la 4K sau a redării de discuri (deoarece nu are unitate).

Cu toate acestea Microsoft a confirmat încă o caracteristică importantă pentru streameri, capacitatea Xbox Series X de a difuza (streaming) și de a înregistra jocul la rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă. Ca și comparație, Xbox One X poate înregistra jocul (dar nu și difuza) la rezoluție 4K și 30 de cadre pe secundă.

Fișa informativă publicată de Microsoft nu menționează capacitățile de streaming și înregistrare ale consolei Series S, așa că va trebui să așteptăm cuvântul oficial al Microsoft în acest sens.

Toate acestea vor fi ușurate și mai mult datorită butonului Share al noului controler, care va oferi acces rapid la funcțiile legate de captură pe sistemele Microsoft de generație următoare.

PS: Streaming-ul la rezoluție 4K este disponibil numai prin YouTube (a fost posibil și pe Mixer, care este acum îngropat), în timp ce Twitch este în prezent limitat la 1080P cu 60FPS.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.