Xbox Series X și Xbox Series S: data și prețul lansării au fost dezvăluite

Aseară, Brad Sams a dezvăluit pe canalul său de Youtube designul și prețul consolei Xbox Series S. Confirmarea de către Microsoft nu s-a lăsat așteptată și informațiile au fost confirmate chiar de către Microsoft prin intermediul contului oficial de Twitter. Prețul estimat la care va fi comercializată noua consolă Xbox Series S va fi de 299 dolari (249 lire,299 Euro).


Tot Brad Sams estimează că modelul mai performant de la Microsoft – Xbox Series X – ar urma să coste 499 dolari. Website-ul  windowscentral.com chiar confirmă printr-o postare acest lucru.

Lansările celor două console ar trebui să aiba loc în mod normal la aceeași dată, apariția S-ului fiind deja confirmată pentru luna noiembrie a acestui an, 10 noiembrie.

Cu prețul de 299 dolari confirmat pentru Xbox Series S și cu data de lansare stabilită pentru luna noiembrie, mai rămâne o singură întrebare legată de noua familie de console de la Microsoft: va confirma Xbox acest preț pentru Xbox Series X? Cel mai probabil, Microsoft va organiza în curând un eveniment de presă pentru a prezenta prețurile consolelor de ultimă generație.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.