Xbox Series X: uite cum sună la pornire

         Sunetul pe care îl face o consolă de jocuri la pornire nu este un lucru mic. Până la urmă, este un audio care a fost înregistrat în mintea noastră de zeci de ani și ne duce în trecut la vremuri fericite. Acesta este motivul pentru care cred că mulți vor fi interesați să știe sunetul pe care îl face Xbox Series X la pornire.

         Microsoft a distribuit ieri un videoclip nou pe YouTube, în care promovează următorul episod din Inside Xbox. La începutul videoclipului, este redat un audio scurt pe care îl consider a fi noul sunet de pornire al Xbox Series X.

          Dar de ce cred că așa va suna Xbox Series X când este pornit?  Există 3 motive:

  • primul motiv este că sunetul este însoțit de o animație cu sigla Xbox;

  • al doilea este că subtitrarea videoclipului spune „New Xbox Sound” atunci când apare sunetul audio;

  • al treilea și ultimul este că descrierea videoclipului folosește termenul „boot up”, care poate fi folosit pentru a spune „start” sau „pornire”.

             Acestea fiind spuse, ce părere aveți?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.