Xbox vă oferă șansa de a vă alătura programului „Alpha” Insider

Echipa Xbox a anunțat că caută următorul val de membri „Alpha” și „Alpha Skip-Ahead” ai programului Xbox Insider și puteți solicita să vă alăturați acum prin intermediul Insider Hub de pe consolă.

Alpha și Alpha Skip-Ahead sunt cele două inele din programul Insider care primesc noi funcții mai devreme decât orice altceva și sunt disponibile pentru a fi accesate doar prin invitație, așa că aceasta este o oportunitate bună de a intra.

 

Dacă vrei să fii selectat, iată ce trebuie să faci:

  • Lansați Xbox Insider Hub pe consola dvs
  • Selectați Activities
  • Sub Available, derulați în jos până când vedeți Joining new rings
  • Completează sondajul!

 

Cu toate acestea, solicitarea de a vă alătura Alpha și Alpha Skip-Ahead în sondaj nu garantează că veți fi selectat, echipa sugerând că se uită la o varietate de factori, cum ar fi feedback-ul de înaltă calitate trimis și participarea la misiuni/sondaj.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.