Xbox va primi o funcție complet nouă: „Night Mode”

Cea mai recentă actualizare Xbox Insider pentru membrii Alpha Skip-Ahead a fost difuzată ieri seară și include o caracteristică nouă sub forma „Night Mode”, adăugând câteva instrumente noi pentru jucătorii nocturni.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai jos (prin amabilitatea lui Tom Warren de la The Verge), funcția „Night Mode” vă permite să estompați și să filtrați ecranul, precum și să diminuați luminozitatea LED a consolei și a controlerului.

Reacțiile la noua caracteristică au fost extrem de pozitive, fanii lăudând în special capacitatea de a micșora luminozitatea LED-ului de alimentare al consolei și luminile controlerului atunci când se joacă pe întuneric.

Nu se știe când „Night Mode” va fi lansat publicului, dar caracteristicile noi progresează de obicei prin programul Insider destul de repede, așa că presupunem că va fi doar o chestiune de câteva săptămâni.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.