Xbox vrea să știe dacă îți plac funcțiile controlerului PlayStation 5

Sondaje trimise pe email

Xbox vrea să știe dacă îți plac funcțiile controlerului PlayStation 5

La fel ca și pentru Xbox Series X și Xbox Series S, până acum au fost aduse o mulțime de laude controlerului DualSense al PlayStation 5, care nu numai că are un design renovat, ci și o selecție de noi caracteristici.

Și acum, potrivit unui utilizator de pe Reddit, Microsoft trimite sondaje la anumiți utilizatorii Xbox întrebând dacă ar dori să vadă unele dintre aceste funcții pe controlerele Xbox în viitor.

Xbox vrea să știe dacă îți plac funcțiile controlerului PlayStation 5 reddit

Nu sunt menționate caracteristici specifice, dar este posibil ca Microsoft să se refere la declanșatoare adaptive, senzor de mișcare, touchpad și difuzor integrat, toate acestea dovedindu-se populare în rândul utilizatorilor PlayStation.

Rămâne de văzut dacă va fi ceva nou implementat, dar șeful Xbox, Phil Spencer, a aplaudat Sony pentru munca despusa pentru controlerul DualSense al PlayStation 5.

“I applaud what they did with the controller, not actually for — well, I shouldn’t say not for the specifics of the controller, but more than just the specifics of the controller. I think for all of us in the industry, we should learn from each other and the innovation that we all push on, whether it’s distribution of business model like Game Pass, or controller tech, or the Wii back in the day, which clearly had an impact on us when we went off and did Kinect and Sony did the Move.” – The Verge

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.