Zvon: Microsoft testează un potențial serviciu de închiriere a jocurilor

Zvon: Microsoft testează un potențial serviciu de închiriere a jocurilor

            Microsoft s-ar putea să testeze un serviciu de închiriere de jocuri Xbox prin intermediul magazinului oficial Xbox, separat de Xbox Game Pass.

           După cum este postat pe Twitter de AllGamesDelta și dezbătut pe forumurile NEOGAF, a apărut o captură de ecran online care arată în magazinul Xbox din Brazilia opțiunea de a închiria Forza Motorsport 7 pentru R $ 69,00 (aproximativ $ 21 USD) pe o perioada de 3 luni.

forza-motorsport-7-xbox-joc-inchiriat
Sursa imagine: wccftech.com

          Serviciul pare să fie separat de Microsoft Xbox Game Pass, care oferă abonaților acces la un catalog de jocuri pentru $ 9.99 USD pe lună. Prețul pare destul de abrupt comparativ cu achiziționarea jocului complet, dar acest zvon despre acest serviciu ar fi în conformitate cu noua viziune a Microsoft de a oferi clienților săi conținut digital. Luați aceste informații ca un zvon pentru moment, deoarece nimic nu a fost confirmat încă și nu este sigur dacă screenshot-ul este legitim.

            Voi ați închiria un joc pentru o perioadă de 3 luni?

 

Sursa: www.neogaf.com & wccftech.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.