Zvon: Spotify Premium va fi gratuit cu Xbox Game Pass Ultimate?

Zvon: Spotify Premium va fi gratuit cu Xbox Game Pass Ultimate?

Un zvon suculent care implică Xbox Game Pass Ultimate și Spotify a răsunat azi din boxele internetului.

Potrivit ALumia_Italia, un minier de date italian de pe Twitter (cunoscut pentru scurgerile sale despre Microsoft), Spotify Premium ar putea deveni gratuit dacă vă abonați la Xbox Game Pass Ultimate.


Aceasta nu ar fi prima dată când Spotify și Xbox s-au unit. În octombrie 2019, au avut o ofertă de testare gratuită Spotify® Premium și Xbox Game Pass pentru 6 luni. În business, atragerea unui client pe un model de abonament este foarte profitabilă, deoarece majoritatea utilizatorilor sunt prea leneși, uită sau nu știu să anuleze un abonament.

În calitate de utilizator Spotify, acest lucru mi-ar putea economisi puțin timp deoarece îmi place să folosesc ambele servicii (dar nu-mi place să plătesc separat pentru ambele).  Cât despre preț…ar fi un vis împlinit ca Spotify Premium să facă parte din Xbox Game Pass Ultimate.

Din moment ce acestea au fost date extrase de la un tip care, în general le-a cam nimerit, există o mare probabilitate că există ceva adevăr în acest sens. Întrebarea este dacă aceasta va fi o ofertă de timp limitată sau un parteneriat permanent care, în cele din urmă, va crește vânzările și valoarea ambelor companii.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.