Acum puteți face precomandă la pachetul Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition…..pentru 1999,99 USD

Update 5 iunie 2020

Pachetul Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle a fost pus la dispoziție pe Microsoft Store pentru o sumă  de 299 dolari. De data aceasta are prețul corect.

Este un pret foarte bun pentru acest pachet, ținând cont că o vom putea folosi consola încă minim 2 ani pentru a juca tot ce e nou fără a investi în noua generație de console.

Pachetul conține:

– consola Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB;
– un controller Cyberpunk 2077 Limited Edition;
– o lună Xbox Game Pass Ultimate.

Update 22 mai 2020

Directorul de marketing Xbox Josh Stein a comentat recent acest lucru, susținând că înregistrarea nu este corectă și că detaliile vor fi dezvăluite în iunie. Pfiu!

 

Poveste originală

          Ai citit bine! Pachetul Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle a fost pus la dispoziție pentru precomanda pe Microsoft Store pentru o sumă modestă de 1399,99 lire/1999,99 dolari. Acest lucru a fost observat astăzi de un utilizator Twitter (Cheap Ass Gamer) și publicat pe rețeaua de socializare, iar Microsoft nu a comentat până acum oficial acest lucru.

 

          Nici nu știu sigur ce include pachetul, dar la atâția bani ar trebui să includă și un monitor mobil de cel puțin 17”. Numele pare să facă aluzie la o consolă Xbox One X ediție limitată, care a fost dezvăluită luna trecută, dar descrierea din Microsoft Store vorbește pur și simplu despre jocul în sine și spune că pachetul va fi disponibil pe 17 septembrie (consola a fost dezvăluită anterior ca fiind disponibilă în iunie intr-un numar de 45.000 de exemplare).

XboxOneXCyberpunk2077LimitedEditionPreț

         Deocamdată, presupun că este vorba de o variantă tipografică la un preț exorbitant, datorită disponibilității sale limitate.
         Voi ce parere aveți despre prețul acesta?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.