Noua consola Xbox One X este disponibila la precomanda in Romania

- 3,973 vizualizari

Noua consola de gaming Xbox One X, care a fost anuntata oficial in cadrul festivalului de jocuri E3 2017 din Los Angeles, este disponibila la precomanda cu un pret de 2199,99 RON. Precomada se poate face la magazinele celebre din Romania, precum Emag sau Altex. Data de lansare este programata pe 7 Noiembrie 2017 si pretul nu este rau de loc.
Xbox One X este o consola capabila de gaming la o rezolutie 4K. Acest lucru se datoreaza hardware-ului foarte puternic. Device-ul are 12GB RAM GDDR5, latime de banda de 326GB/s, iar placa grafica este capabila de 6 Teraflopi – echivalenta cu placa video GTX 1070, ceea ce este foarte impresionant. O placa video de acest gen costa in jur la 2200 ron. Noua consola Microsoft are design similar cu al ‘vechiului’ Xbox One S. Carcasa este complet neagra si are dimensiuni foarte compacte.

Xbox One X

  •            Xbox One X detine un sistem de racire performant, asemanator cu cel de pe placile video high-end. Stocarea jocurilor se face pe hard disk-ul intern,care are capacitatea de 1TB. Probabil ca Microsoft va lansa si alte versiuni dotate cu hard disk de 2TB sau cu SSD.

    Procesorul din interiorul “bestiei” este special dezvoltat de AMD pentru Xbox One X. Procesorul dispune de 8 nuclee si are frecventa de 2.3GHz.

  •          Consola este compatibila, la fel ca Xbox One S, cu tehnologia HDR10 (High Dynamic Range), care accentueaza culorile in jocuri. Pentru asta e nevoie sa ai si un televizor care sa suporte HDR10.

    Sunetul este redat cu ajutorul tehnologiei Dolby Atmos.

Xbox One X

  •            Cat despre jocurile pentru noul Xbox, Microsoft va lansa cateva titluri exclusive care vor rula nativ la rezolutie 4K: Forza Motorsport 7, CRACKDOWN3, Sea of thieves si altele. Destul de multe jocuri exclusive care au fost lansate pentru Xbox One/One S vor primi actualizari pentru a putea rula in rezolutie 4K pe noul Xbox One X: Gears of War 4, Forza Horizon 3, Quantum Break, Halo 5: Guardians, etc.

    Aceste titluri vor primi logo-ul ‘Xbox One X Enhanced’, ceea ce inseamna ca ruleaza la rezolutie 4K. Jocurile de tip multi-platform – gen FIFA 18, Witcher 3 – sunt confirmate ca fiind purtatoare de logo ‘Xbox One Enhanced’. O lista completa o gasiti aici.

          Consola va fi compatibila cu jocurile pentru Xbox One/One S si Xbox 360.

Xbox One X specificatii

Procesor octa-core AMD Jaguar de 2.3GHz
Placa grafica AMD Polaris de 1.172GHz cu 6.0 TFLOPS
Rezolutie HDMI si framerate – 2160p @ 60HZ (4K 60fps), AMD FreeSync
Compatibilitate HDR10
Memorie: 12GB RAM GDDR5 cu latime de banda 326GB/s
Hard disk de 1TB
Unitate optica 4K UHD Blu-ray
Sunet Dolby Atmos
Sursa interna de 245W
Conectivitate: WiFi 802.11ac dual-band 2.4GHz + 5GHz, WiFi Direct, port LAN 10/100/1000, 3 porturi USB 3.0, HDMI out 2.0b, HDMI in 1.4b, port infrarosu, S/PDIF
Dimensiuni si greutate: 30 x 24 x 6 cm si 3.8 kg
Accesorii: controller wireless Xbox One X, cablu HDMI, cablu USB, cablu alimentare

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.