Specificatiile tehnice pentru Proiectul Xbox Scorpion au sosit

Specificatiile tehnice pentru Proiectul Xbox Scorpion au sosit

Specificatiile tehnice pentru Proiectul Xbox Scorpion au fost facute publice astazi si rezultatul este: it’s big, it’s faster și este peste Pro PS4.

 

Xbox Scorpio vs Xbox One vs PS4 Pro

      Memoria Scorpion-ului este cea mai mare memorie folosita vreodata pentru o consola – 12GB GDDR5 (Memory Bandwidth 326GB/s). O parte din memorie, 4GB din cei 12GB, este rezervată pentru sistem, iar restul este pur și simplu pentru jocuri. Acest lucru înseamnă că noua consola va fi capabila de a rula la rezoluția nativă 4K, teoretic. Ca si comparație, Xbox One și PS4 Pro au 8GB. La bord se mai afla un CPU 8 Cores x86 la o frecventa de 2.3GHz si un GPU: 40 unitati de calcul personalizate pentru consola la 1172MHz.
Sistemul va avea o putere de 6 TFLOPS,ce înseamnă un spor de performanță de 33% față de cei 4,2 TFLOPS ai lui PS4 Pro.
El va mai fi echipat cu o unitate optica 4K UHD Blu-ray si un hard de cel putin 1TB (2.5-inch).


Cei de la Digital Foundry au fost invitati la campusul Microsoft din Redmond pentru o avanpremieră a celei mai puternice console – Scorpion si sustin ca performata este remarcabila si ca au vazut un demo la Forza Motorsport care rulează nativ 4K cu 60 de cadre pe secundă.
Pretul consolei nu este inca oficial, dar se zvonesta ca va fi in jur de 499$.

 

 

 

 

Ce crezi despre noua consola Xbox Scorpion? Merită sa dai peste 20 milioane?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.